top of page

Sat, Feb 22

|

Falafel King

Falafel & Theatre Delivery // Mokhallad Rasem

Om 12 uur nodigen we je uit aan tafel bij Falafel King. Je ontdekt er de specialiteit van het huis, of kiest iets anders lekkers uit het menu. Eens de magen gevuld zijn, schuiven we de tafels aan de kant voor een bijzondere levering theater. Foto: Kurt Van der Elst ORG:// Davidsfonds Borgerhout

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Falafel & Theatre Delivery // Mokhallad Rasem
Falafel & Theatre Delivery // Mokhallad Rasem

Tijd en locatie

Feb 22, 2020, 12:00 PM GMT+1

Falafel King, Hogeweg 2, 2140 Antwerpen, Belgium

Over het evenement

Falafel & Theatre Delivery

Zaterdag 22 februari  Startuur: 12 uur (voorstelling start om 13.30 uur)

Om 12 uur nodigen we je uit aan tafel bij Falafel King. Je ontdekt er de specialiteit van het huis, of kiest iets anders lekkers uit het menu. Eens de magen gevuld zijn, schuiven we de tafels aan de kant voor een bijzondere levering theater. 

Mokhallad Rasem trekt op bestelling met zijn brommer de stad in om met zijn uitklapbare theatertje verhalen te vertellen. In zijn rugzak een uitklapbare maquette van een Iraaks theater in ribbelkarton. Flarden van nieuwsbeelden, stukken uit interviews, tekst, kleine figuren,… worden door Rasem gemanipuleerd en vormen samen een verhaal, een performance waarin vernieling steevast een rol speelt.

Gezien het beperkt aantal plaatsen is reserveren noodzakelijk: margot.thysens@davidsfonds.be 

Kostprijs: bepaal je zelf op basis van je eten en drinken. (richtprijzen: broodje falafel kost 5 euro, frisdrank aan 2 euro per consumptie)

Foto: Kurt Van der Elst

Met dank aan: Toneelhuis

Deel dit evenement

bottom of page